به گزارش اخبار اسپرت، در آلمان نظرات قوی مختلفی درباره تصمیم آنتونی تیلور وجود دارد. این خلاصهای از یک بحث کارشناسی تند اما آموزشی میان طرفداران این تصمیم و مخالفان آن است. در ادامه مطلب با سایت اخبار اسپرت ما را همراهی کنید.
تیم ملی آلمان شب گذشته در چهارچوب مسابقات مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام ملتهای اروپای ۲۰۲۴ به مصاف تیم ملی اسپانیا رفت و با دریافت گلی دیرهنگام در وقت اضافه دوم برابر این تیم شکست خورد تا از صعود به جمع چهار تیم برتر این تورنمنت بازمانده باشد.
پس از حذف این تیم بود که این صحنه مورد بحث و بررسی جدی قرار گرفت و به یکی از جدیترین و داغترین موضوعات یورو تبدیل شد. مولر در دقیقه ۱۰۶ این بازی سانتری را برای فولکروگ ارسال کرد که آن را به موسیالا پاس داد. این ستاره بایرن از فاصله ۲۰ متری شوتی را به سمت دروازه زد که مستقیما به دست مارک کوکوریا برخورد کرد و مسیرش عوض شد.
اما با وجود این که این برخورد واضح رخ داده بود، آنتونی تیلور که قضاوت این بازی را برعهده داشت تصمیم گرفت که بازی را ادامه دهد و حتی حاضر به بازبینی مجدد این صحنه از روی نمایشگر کنار زمین نشد!
این صحنه حالا به موضوع بحث تبدیل شده است و این بحث به تلویزیون آلمان هم کشیده شده است. میشاییل بالاک در این باره اظهار داشت: «این شوت احتمالا وارد دروازه میشد. هیچ ضربه پنالتیای اعلام نشد و این تصمیم اشتباه بود. این صحنه تمام ویژگیهای لازم برای اعلام ضربه پنالتی را داشت. دست او باز بود و برتری واضحی را ایجاد کرد اما کارشناسانی هستند که نظر متفاوتی دارند. این تصمیم کاملا اشتباه بود.»
یوهانس کرنر، مجری این برنامه، که به صورت زنده با بالاک و همچنین شکودران مصطفی در ورزشگاه حضور داشت به استودیو مراجعه کرد که پاتریک ایتریش به عنوان داور بوندسلیگا در آنجا حضور داشت و کرنر به او گفت: «پاتریک، اجازه بده که احساس قلبیات درباره این صحنه مطرح شود. نه فقط قوانین.»
ایتریش تحلیلش را به این شکل شروع کرد: «این بازیکن چه کار میکند؟ از نظر داور، این بازیکن دستش را از مسیر توپ کنار کشیده است. میتوان چنین تفسیری داشت. به همین دلیل است که او اخراج نشده است. اگر این داور آنجا ایستاده و چنین صحنهای را از این بازیکن دیده است، پس سایر تصاویر برای چیست؟ در نهایت در این تصویر همه چیز ۵۰-۵۰ است.
این خطای هند در واقع باعث شده است که تمام بحثی که درباره قانون هند وجود دارد مشخص شود. ما جای بسیاری برای تعبیرها و تفسیرهای متفاوت درباره این قانون داریم و باید اطمینان حاصل کنیم که تصمیم در زمین گرفته میشود. من هم البته نظرم به اعلام خطای هند نزدیکتر است.»
سپس کرنر اضافه کرد: «من نتوانستم بشنوم. من نتوانستم بشنوم.»
و ایتریش پاسخ داد: «به این صورت.»
کرنر که احساساتی هم شده بود فریاد زد: «نمیتواند این طور باشد که ما قانونی داشته باشیم و نتوان آن را تصحیح کرد، حتی با تصاویر ویدیویی.»
ایتریش پاسخ داد: «ما در فوتبال قدرت انتخاب و آزادی عمل داریم.»
کرنر گفت: «بیخیال!»
ایتریش اظهار داشت: «بله، این تقصیر من نیست. چه کار باید بکنم؟»
مصطفی که در کنار کرنر ایستاده بود مدعی شد: «مهم نیست که او تلاش کرد دستش را کنار بکشد یا نه. اگر من پایم را کنار بکشم اما مهاجم باز هم زمین بخورد، ضربه پنالتی اعلام میشود.»
ایتریش گفت: «ما نباید سیب را با پرتقال مقایسه کنیم.»
سپس بالاک بار دیگر دخالت کرد و با هیجان گفت: «خطای هندی واضحتر از این در فوتبال وجود ندارد. هر سانتری از فاصله یک متری بررسی میشود. هیچ جایی برای توجیه بررسی نکردن این خطا وجود ندارد.»
در این زمان بود که مجری حاضر در استودیو هم وارد بحث شد و گفت: «پس ما نیازی به کمک داور ویدیویی نداریم.»
ایتریش در این باره اضافه کرد: «مسئله این است که باید تصاویری را در اختیار او قرار داد که متقاعدش کند که چه چیزی را دیده و چه چیزی را ندیده است. فکر میکند اسپانیاییها چه کار میکردند؟ بیایید این صحنه را بدون احساسی شدن ببینیم. او از آن پست چه کار کرد؟ آیا راه توپ را بست یا خودش را کنار کشید؟ این چیزی است که داور باید مورد قضاوت قرار دهد. و بار دیگر تاکید میکنم که در تصمیمش اختیار عمل دارد. من هم با این موضوع مشکل دارم.»
بالاک گفت: «یک بار دیگر میگویم که خطای هندی از این آشکارتر وجود ندارد. در چه حالت دیگری ممکن است پنالتی اعلام شود؟»
سپس کرنر که این بحث را از اول شروع کرده بود دخالت کرد و گفت: «برای این که کمی فضا را از حالت متشنج دربیاوریم و فقط از داور انتقاد نکنیم باید بگویم که این اتفاقی است که رخ داده است. ما پیش از این گفتهایم که بازیکنان اسپانیا شایستگی این پیروزی را داشتند. ما نمیخواهیم بازندههای غرغرو باشیم.»
🔽مقاله پیشنهادی🔽